top of page

References

Marc Verlaan | 

Saarberg van der Scheer & Partners

Agnieszka begon bij ons bedrijf als stagiaire, ze studeerde tegelijk aan de Hogeschool Rotterdam en Hogeschool voor de Kunsten Utrecht. Onze ontwerpafdeling had ondersteuning nodig, vooral op het gebied van interieur. We waren toen net begonnen om het nieuwe teken-en ontwerpsysteem Revit bij ons bedrijf te integreren. Daar Agnieszka die al Revit ervaring had heeft ze een zeer belangrijke rol vervuld in deze ontwikkeling door onze mensen te ondersteunen in het leerproces.

Al snel ontpopte ze zich tot een waardevolle medewerkster, we hebben haar contract niet voor niets,  telkens verlengd. Eerst visualiseerde ze onze ontwerpen, maar al snel gaven we haar daarnaast kleine opdrachten en werd ze een volwaardig mede-ontwerpster.

Het gaat natuurlijk niet alleen over haar capaciteiten in het vak maar wat zeker zo belangrijk is, is haar fijne persoonlijkheid. Ze is een echte collega en draagt bij voor een goede sfeer; ze bakt taarten, neemt lekkere producten uit haar thuisland mee; onze lunch werd steeds lekkerder. Ook naar onze opdrachtgevers toe is ze professioneel en dienstbaar. In onderhandelingen staat ze haar "mannetje", ze weet heel goed wat ze wilt en wat goed is voor het bedrijf.

 

We bevelen haar dan ook zeer aan als ontwerpster, Revit begeleidster en als persoon.

bottom of page